ZOO Safari til Sydafrika 3. marts 2017

Efter en lang flyvetur fra London ankom vi til Johannesburg Airport kl. 7.20 efter 9 timens flyvetid. Turen var gået godt, selv om jeg frøs en del på grund af airconditionen.  Inden da havde vi spist morgenmad på flyet.

Efter tjek ud, paskontrol og modtagelse af bagagen  begav vi os til busholdestedet, hvor vi ventede på bussen, som skulle køre os til Entebeni og Entabeni Vildtreservat. Efter 4 timers køretur kom vi til Entebeni, hvor vi ventede på at køre det sidste stykke til , hvor vi skal bo de næste dage. Vi drak en cola ved indgangen, hvorefter en chauffør kørte vores kufferter til campen. Vi fik lov til at køre en safaritut rundt i Entebeni, hvor vi så rigtig mange gnuer, en giraf, impalaer, vatsukuer,buk, en gruppe af grønne markante og mange forskellige fugle. Vi så også jordsvin og vortesvin.

Efter køreturen spiste vi aftensmad, som bød på madpandekager og grøntsager. Efterretning var en 

Aftenshygge på campen

Ved ankomsten til lufthavnen i Johannesburg stiger vi på en bus og kører nordpå en cirka tre-fire timer til Entabeni wwopard, elefant, næsehorn og bøffel.

Vi ankommer til vores camp og har tid til at nyde omgivelserne og slappe af fx ved poolen, før vi tager på den første safari.

Ud på eftermiddagen samles vi til en ægte sydafrikansk tradition, nemlig boma braai. Den udendørs grillmiddag består af lokalt kød og et udvalg af salater, som vi indtager under stjernerne ved bålet.